Situació de l’atenció primària a Catalunya: la visió dels professionals dels equips d’atenció primària

Els professionals dels equips d’atenció primària procurem ajudar els ciutadans a viure amb més salut. Bàsicament fem atenció clínica, però, més enllà de la clínica, hi ha tot un món de coses que influeixen en la qualitat de la nostra atenció.

Sovint tendim a pensar que no podem treballar millor perquè les condicions externes no són prou bones (manca de temps, agendes mal organitzades, gestors que ens demanen coses poc raonables, etc.). Sense que això sigui fals, el cert és que de nosaltres mateixos en depèn moltíssim com ens organitzem, com orientem l’atenció, com acostumem els pacients.

Més enllà de la clínica tenim molts coses a fer per millorar.

“Més enllà de la clínica” ens vol ajudar a fer-ho, de forma planera i pràctica.

“Més enllà de la clínica” vol ser un espai que promogui la millora professional de l’atenció primària en els aspectes no estrictament clínics.

“Més enllà de la clínica” ens aportarà idees, eines, arguments per a una bona gestió clínica, és a dir, per fer bé allò que s’ha de fer: deixar de fer el que no s’ha de fer, no deixar de fer el que s’ha de fer, i el que fem fer-ho de forma adequada.

Et proposem un qüestionari que revisa la teva visió sobre molts dels aspectes que intervenen en la nostra tasca de cada dia. Malgrat que hi ha força preguntes creiem que es pot fer de forma relativament ràpida doncs no busquem una resposta meditada i assossegada sinó una primera impressió. Busquem més el sentiment que el raonament, perquè entenem que el malestar o el benestar del dia a dia, sovint hi te més impacte. Per tant, no et rumiis gaire la resposta i expressa allò que sents en el moment de llegir-la.

Accedeix al qüestionari.

2 responses to “Situació de l’atenció primària a Catalunya: la visió dels professionals dels equips d’atenció primària”

  1. nati esteva says :

    mai em demnen opinio sobre com millorar la meva consulta i com puc ajudar als meus companys perque tot vagi millor

    M'agrada

Trackbacks / Pingbacks

  1. Coneixes “AP més enllà de la clínica”? | FoCAP - 26/01/2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: